Termeni si conditii

Politică de confidențialitate

La APE RIDER recunoaștem importanța câștigării și menținerii încrederii dvs. Acest aspect este unul dintre cele mai importante lucruri pe care le facem. Protejarea intimității dvs. este o responsabilitate pe care o luăm foarte în serios.

Am pregătit această politică de confidențialitate pentru a vă ajuta să înțelegeți cum APE RIDER colectează, folosește și urmărește să protejeze informațiile personale (așa cum sunt definite mai jos) pe care ni le furnizați pe site-urile noastre, aplicațiile mobile, prin e-mail și prin intermediul furnizorilor de servicii și al partenerilor de distribuție. Această Politică de confidențialitate nu se adresează și nu suntem responsabili pentru confidențialitatea, informațiile sau alte practici ale unor terțe părți, inclusiv ale site-urilor terțelor părți la care site-urile noastre conțin un link. Prin descărcarea, accesarea sau utilizarea site-urilor noastre Web sau prin utilizarea unei aplicații APE RIDER pe un telefon mobil, tabletă sau dispozitiv similar sau prin furnizarea de informații în legătură cu site-urile noastre, aplicațiile mobile sau alte site-uri sau servicii, sunteți de acord cu termenii și condițiile din această politică de confidențialitate

Ce informații colectăm de la persoanele care vizitează site-urile web de la Omni sau aplicațiile noastre mobile?

Primim și stocăm informațiile pe care le introduceți pe site-urile noastre sau pe care ni le dați în alt mod. Colectăm două tipuri de informații de la dvs. pe site-urile noastre, aplicații mobile și prin e-mail. Informațiile personale reprezintă informațiile care vă identifică personal, cum ar fi numele dvs. de familie, adresa de e-mail, numărul de telefon, adresele poștale și de e-mail, numele de utilizator și parola și informațiile de facturare (cum ar fi numărul cărții de credit, numele deținătorului cardului și expirarea cardului data). De asemenea, colectăm alte informații care nu vă identifică personal, cum ar fi sexul, țara de reședință și alte informații demografice.

Când vă alăturați programului de partajare a bicicletelor APE RIDER, pe site-ul nostru web sau pe aplicațiile mobile, după caz, vi se poate solicita să introduceți următoarele:

 • Nume complet
 • Email
 • Informații facturare
 • Telefon
 • Numar Card Credit/Debit, data de expirare & cod de securitate sau in formații legate de contul dvs. de PayPal, Google Wallet sau alt serviciu digital de plată.

Informații plată

Dacă faceți o rezervare pe APE RIDER, vom colecta informații de plată de la dvs., inclusiv numărul cărții dvs. de credit/debit, numele titularului cardului, data de expirare, codul de autentificare și adresa de facturare. Este posibil să oferim membrilor opțiunea de a salva informațiile pe care le avem în legătură cu metoda și alegerea plății pe site-urile noastre. Dacă salvați astfel de detalii de plată în APE RIDER, veți putea să le adăugați, să le ștergeți sau să le modificați în orice moment în Setările contului.

Informații pe care le colectăm pe măsură ce accesați și utilizați serviciile noastre

Pe lângă orice informații personale sau alte informații pe care alegeți să le trimiteți, putem utiliza o varietate de tehnologii care colectează automat (sau pasiv) anumite informații ori de câte ori vizitați sau interacționați cu serviciile APE RIDER ("Informații de utilizare"). Aceste informații privind utilizarea pot include browserul pe care îl utilizați, adresa URL care v-a condus la serviciile noastre sau toate zonele geografice pe care le folositi folosind serviciile noastre și pe care le vizitați într-un anumit interval de timp. Putem folosi informațiile de utilizare pentru o varietate de scopuri, inclusiv pentru a ameliora în alt mod serviciile noastre. În plus, colectăm adresa dvs. de IP sau un alt identificator unic ("Device Identifier") pentru computerul, dispozitivul mobil sau dispozitivul folosit pentru a accesa Serviciile Omni . Un identificator de dispozitiv este un număr care este alocat în mod automat dispozitivului utilizat pentru a accesa serviciile, iar computerele noastre vă identifică dispozitivul prin identificatorul său de dispozitiv. Informațiile de utilizare pot fi neidentificate sau pot fi asociate cu dvs. Ori de câte ori asociem informațiile de utilizare sau un identificator de dispozitiv cu informațiile dvs. personale, le vom trata ca informații personale.

Informații colectate de aplicațiile mobile

Serviciile noastre sunt furnizate în principal prin intermediul unei aplicații pe telefonul dvs. mobil, pe tabletă sau pe un dispozitiv similar ("aplicația mobilă"). Sunteți de acord să colectăm și să folosim date tehnice și informații conexe, inclusiv, dar fără a se limita la, informații tehnice despre dispozitivul dvs., software-ul sistemului și software-ul și perifericele care sunt colectate periodic pentru a facilita furnizarea de actualizări de software, (dacă există) legate de astfel de aplicații mobile.

Atunci când utilizați oricare dintre aplicațiile noastre mobile, aplicația mobilă poate să colecteze și să stocheze automat unele sau toate informațiile următoare de pe dispozitivul dvs. mobil ("Informații despre dispozitivul mobil"), inclusiv, fără limitare:

 • Numărul dvs. de telefon sau alt identificator unic al dispozitivului atribuit dispozitivului mobil - cum ar fi identitatea echipamentului mobil internațional sau numărul de identificare al echipamentului mobil.
 • Tipul de browsere de Internet mobil pe care îl utilizați.
 • Geolocația dvs.
 • Informații despre modul în care interacționați cu aplicația mobilă și cu oricare dintre site-urile noastre web la care se leagă aplicația mobilă, cum ar fi de câte ori utilizați o anumită parte a aplicației mobile într-o anumită perioadă de timp, timpul pe care îl cheltuiți utilizând aplicația mobilă, cât de des utilizați aplicația mobilă, acțiunile pe care le faceți în aplicația mobilă și modul în care vă implicați în aplicația mobilă.
 • Informații care să ne permită să personalizăm serviciile și conținutul disponibil prin intermediul aplicației mobile.
 • Putem folosi informațiile colectate automat de aplicația mobilă (inclusiv informațiile dispozitivului mobil) în următoarele moduri:
 • Pentru a opera și a îmbunătăți aplicațiile noastre mobile, alte servicii, serviciile și instrumentele companiei noastre.
 • Pentru a crea informații agregate și anonime pentru a determina care aplicații sunt cele mai populare și utile utilizatorilor și pentru alte analize statistice.
 • Pentru a preveni, a descoperi și a investiga încălcările prezentei Politici de confidențialitate sau a oricăror condiții de utilizare sau termeni de utilizare aplicabili pentru aplicația mobilă și pentru a investiga frauda, rambursarea plății sau alte chestiuni.
 • Pentru a particulariza conținutul sau serviciile din aplicația mobilă pentru dvs. sau comunicările trimise prin intermediul aplicației mobile.

Dacă conduceți o bicicletă APE RIDER utilizând aplicația mobilă, telefonul mobil vă va trimite coordonatele GPS, în timpul călătoriei, către serverele noastre. Cele mai multe dispozitive mobile cu funcții GPS pot defini locația în mai puțin de 50 de metri. Colectăm aceste informații în diverse scopuri - inclusiv pentru a vă oferi asistență, pentru a vă trimite promoții și oferte, pentru a vă îmbunătăți serviciile și pentru scopurile interne de afaceri. De asemenea, este posibil să avem funcții care vă permit să distribuiți aceste informații altor persoane (cum ar fi familia, prietenii sau colegii), dacă alegeți. Cu excepția cazului în care este permis altfel în această Politică de confidențialitate, nu vom împărtăși informații terților cu privire la localizarea cu caracter personal cu terțe părți în vreun scop. În orice moment, nu mai permiteți aplicației noastre mobile să utilizeze locația dvs. oprind această caracteristică la nivelul dispozitivului mobil.

Recunoașteți și sunteți de acord că APE RIDER vă poate urmări locația și utilizarea bicicletelor Omni utilizând semnalul GPS de pe bicicletele APE RIDER. APE RIDER poate urmări locația dvs. în trepte de 15 până la 60 de minute. Datele colectate prin GPS vor fi utilizate de APE RIDER pentru a asigura respectarea termenilor acordului de utilizare APE RIDER, pentru a proteja bicicletele împotriva furtului și pentru a localiza bicicletele dacă sunt pierdute, pentru a îmbunătăți serviciul APE RIDER de partajare a bicicletelor, în mod anonim agregat cu datele de la alți utilizatori, pentru a asigura faptul că sistemul GPS funcționează corect și pentru scopurile interne de afaceri ale APE RIDER în gestionarea și raportarea utilizării serviciului APE RIDER și a bicicletelor.

Putem asocia informațiile dvs. personale de identificare a dispozitivului mobil sau informații despre utilizarea aplicațiilor mobile cu orice informații personale pe care le furnizați, dar vom trata informațiile combinate ca informații personale.

Informațiile personale pot fi, de asemenea, colectate și distribuite unor terțe părți în cazul în care conținutul din aplicația mobilă pe care l-ați încărcat în mod conștient și în mod deliberat, le trimiteți sau le transmiteți unui destinatar de e-mail, unei comunități online, unui site web sau publicului, de ex. au încărcat fotografii, au publicat recenzii sau comentarii sau informații despre dvs. sau călătoria dvs. pe care ați ales să le distribuiți altor persoane prin intermediul unor funcții care pot fi furnizate în cadrul Serviciilor noastre. Acest conținut încărcat, distribuit sau transmis va fi, de asemenea, supus politicii de confidențialitate a e-mailului, a site-ului comunității online, a rețelelor sociale sau a altei platforme la care încărcați, distribuiți sau transmiteți conținutul.

Când colectăm informații?

Noi colectăm informații de la dvs. atunci când vă înregistrați pe site-ul nostru sau prin aplicația mobilă, răspundeți la un sondaj sau introduceți informații pe site-ul nostru web sau în aplicația mobilă.

Cum folosim informațiile colectate?

Putem folosi informațiile personale pe care le colectăm de la dvs. atunci când vă înregistrați, faceți o achiziție, vă înscrieți la newsletterul nostru, răspundeți la un sondaj sau comunicare de marketing, navigați pe site sau utilizați anumite caracteristici ale site-ului în următoarele moduri:

 • Pentru înregistrarea și gestionarea contului, inclusiv pentru a vă permite accesul și utilizarea site-ului nostru; comunicarea cu dvs. la modul general.
 • Pentru a personaliza experiența utilizatorului și pentru a ne permite să furnizăm tipul de conținut și ofertele de produse pentru care sunteți cel mai interesat.
 • Îmbunătățirea site-ului nostru pentru a vă putea oferi servicii mai bune.
 • Pentru a ne permite să vă deservim mai bine în a răspunde solicitărilor dvs.
 • Administrarea unui concurs, a unei promoții, a unui sondaj sau a altei caracteristici a site-ului.
 • Pentru a procesa rapid tranzacțiile.
 • Pentru a trimite e-mailuri periodice privind calitatea de membru Omni sau alte produse și servicii.
 • Pentru a rezolva disputele sau a depana probleme
 • Pentru a preveni activitățile potențial infracționale sau interzise sau ilegale
 • Să punem în aplicare Termenii de utilizare

Cum protejăm informațiile despre vizitatori?

La APE RIDER încercăm să menținem integritatea și securitatea informațiilor dvs. personale.

Utilizăm protocoale de criptare la standarde industriale atunci când primim și transferăm informațiile dvs. personale. De fapt, atunci când trimiteți informații personale la noi prin Internet, mai întâi solicităm să se stabilească o "sesiune sigură" utilizând Secure Socket Layer (SSL). Site-ul nostru este scanat în mod regulat pentru breșele de securitate și vulnerabilitățile cunoscute pentru a vă face vizita pe site-ul nostru cât mai sigură posibil. Utilizăm scanarea obișnuită a programelor malware.

Încercăm să stocăm informațiile dvs. personale în medii de operare sigure, care nu sunt accesibile publicului larg și să dispunem de măsuri de securitate la dispozitivele noastre fizice pentru a vă proteja împotriva pierderii, utilizării necorespunzătoare sau modificării informațiilor dvs. personale de către angajații noștri sau de către terți . În plus, toate informațiile sensibile furnizate sunt criptate prin tehnologia Secure Socket Layer (SSL). Punem în aplicare o varietate de măsuri de securitate atunci când un utilizator intră, transmite sau accesează informațiile sale. Toate tranzacțiile sunt procesate printr-un furnizor de gateway și nu sunt stocate sau procesate pe serverele noastre.

Cu toate acestea, nici o transmisie de date pe Internet sau în mediul de stocare a datelor nu poate fi garantată ca fiind 100% sigură, deci nu putem oferi o asigurare absolută că informațiile pe care ni le furnizați vor fi securizate în orice moment. APE RIDER nu va fi tras la răspundere pentru evenimentele apărute în urma accesului neautorizat la informațiile dvs. personale. APE RIDER se va baza pe faptul că ne spuneți dacă întâmpinați evenimente neobișnuite care pot indica o încălcare a securității informațiilor. Vom încerca apoi să investigăm dacă încălcarea securității a fost legată de transmisiile de date de la sau către APE RIDER și să vă informăm ce măsuri pot fi luate și ce masuri s-au luat deja pentru a ajuta la remedierea problemei. Pot fi necesare și alte acțiuni, cum ar fi raportarea incidentelor la poliție sau altor autorități corespunzătoare.

Folosim ‘cookies’?

Puteți alege să fiți avertizat pe computer de fiecare dată când este trimis un modul cookie sau puteți opta să dezactivați toate cookie-urile. Faceți acest lucru prin intermediul browserului dvs. (cum ar fi Internet Explorer, Safari, Google Chrome etc). Fiecare browser este puțin diferit, așa că trebuie să consultați meniul Ajutor al browserului dvs. pentru a afla modul corect de a modifica cookie-urile. Dacă dezactivați modulele cookie, unele funcții vor fi dezactivate, ceea ce va face ca experiența site-ului dvs. să fie mai eficientă, dar unele dintre serviciile noastre nu vor funcționa corect.

Prezentarea terțelor părți

Cu excepția celor enunțate în această politică de confidențialitate, nu vindem, nu tranzacționăm sau nu transferăm în alt mod informațiile dvs. personale părților externe decât dacă vă furnizăm o notificare prealabilă. Este posibil să vă împărtășim informațiile dvs. personale cu universitatea, colegiul sau alți parteneri de-ai noștri unde v-ați fi putut face cont și au făcut referire la dvs. În plus, este posibil să trimitem informațiile personale furnizorilor terți care furnizează servicii sau funcții în numele nostru, inclusiv găzduirea site-urilor web, analiza afacerilor, procesarea plăților, serviciul pentru clienți, marketing, relații publice, distribuirea de sondaje sau programe de tombolă și prevenirea fraudei. De asemenea, putem autoriza furnizorii terți să colecteze informații în numele nostru, inclusiv, de exemplu, dacă este necesar pentru a opera funcții ale site-urilor Web sau aplicațiilor noastre mobile sau pentru a facilita furnizarea de publicitate online adaptată intereselor dvs. Furnizorii terți au acces și pot colecta informații numai după cum este necesar pentru a-și îndeplini funcțiile și nu li se permite să le împărtășească sau să le utilizeze în orice alt scop.

De asemenea, putem utiliza sau dezvălui informații personale pe care le considerăm necesare sau adecvate: (a) conform legii aplicabile, inclusiv a legilor din țara dvs. de reședință; (b) să respecte citațiile legale și executorii, hotărârile judecătorești sau alte proceduri legale; (c) să răspundă cererilor autorităților publice sau guvernamentale, inclusiv autorităților publice sau guvernamentale din afara țării dvs. de reședință; (d) punerea în aplicare a termenilor și condițiilor noastre sau stabilirea sau exercitarea în alt mod a drepturilor noastre legale; (e) protejarea și apărarea drepturilor, proprietății sau securității noastre sau a oricăror dintre afiliații noștri, clienții noștri sau alții; (f) pentru a vă proteja drepturile, confidențialitatea, siguranța sau proprietatea sau cele ale afiliaților noștri, dvs. sau altor persoane; (g) să ne permită să urmărim căile de atac disponibile sau să limităm daunele pe care le suportăm; (h) să investigheze, să prevină sau să întreprindă acțiuni în legătură cu activități ilegale sau suspectate de activități ilegale; (i) în legătură cu o tranzacție corporatistă, cum ar fi cesionarea, fuziunea, consolidarea sau vânzarea activelor sau în cazul puțin probabil al falimentului; sau (j) dacă legea prevede altfel.

În afară de cele menționate mai sus, vi se va notifica când informațiile personale despre dvs. vor fi distribuite unor terțe părți și veți avea posibilitatea să alegeți să nu vă împărtășim astfel de informații.

De asemenea, putem să împărtășim informații agregate sau anonime cu terțe părți, inclusiv cu agenții de publicitate și cu investitorii. De exemplu, este posibil să punem la dispozție agenților noștri de publicitate numărul de vizitatori pe care-l primește site-ul nostru web. Aceste informații nu conțin informații personale și sunt folosite pentru a dezvolta conținut și servicii pe care sperăm că le veți găsi de interes.

Putem folosi și dezvălui alte informații pentru orice scop, inclusiv marketing și publicitate. În unele cazuri, putem combina alte informații cu informații personale (cum ar fi combinarea numelui cu locația geografică). Dacă combinăm orice altă informație cu informații personale, informațiile combinate vor fi tratate de noi ca informații personale.

Legături cu terți

Dacă orice parte a oricărui site APE RIDER vă conectează la alte site-uri web, acele site-uri externe nu funcționează neapărat în conformitate cu această politică de confidențialitate. Nu suntem responsabili pentru practicile de confidențialitate ale altor site-uri și vă recomandăm să examinați declarațiile de confidențialitate afișate pe acele alte site-uri web pentru a înțelege procedurile lor de colectare, utilizare și dezvăluire a informațiilor personale.

Am implementat următoarele:

 • Rapoarte demografice si de interese

Împreună cu furnizori terți, cum ar fi Google, utilizăm cookie-urile primare (cum ar fi cookie-urile Google Analytics) pentru a compila datele referitoare la interacțiunile utilizatorilor cu afișările publicitare și alte funcții ale serviciilor de anunțuri în legătură cu site-ul nostru.

Opțiune de ieșire:

Utilizatorii pot seta preferințele pentru modul în care Google vă face publicitate utilizând pagina Setări Google privind anunțurile. De asemenea, puteți să dezactivați accesând pagina de renunțare la inițiativa de publicitate în rețea sau folosindu-vă permanent de opțiunea browserului de oprire a Google Analytics.

Alegerile dvs. cu privire la colectarea și utilizarea informațiilor dvs.

După cum s-a discutat mai sus, puteți alege să nu ne furnizați nicio informație, deși poate fi necesară pentru a profita de anumite caracteristici oferite de APE RIDER sau pot fi necesare informații fără de care nu veți putea folosi serviciul APE RIDER. De asemenea, puteți să adăugați sau să actualizați informații și să închideți contul. În plus, după cum este descris mai sus, puteți renunța la primirea de mesaje de e-mail-uri de la APE RIDER. Rețineți că ne rezervăm dreptul de a vă trimite alte comunicări, inclusiv anunțuri de serviciu, mesaje administrative și sondaje referitoare la contul dvs. APE RIDER, fără a vă oferi posibilitatea de a renunța la primirea acestora. Butonul virtual Ajutor a barei de instrumente de pe majoritatea browserelor vă va spune cum să împiedicați browserul să accepte cookie-uri noi, cum să vă informeze browserul atunci când primiți un cookie nou sau cum să dezactivați toate modulele cookie. Rețineți că dacă refuzați să acceptați cookie-urile de la APE RIDER, nu veți putea accesa porțiuni din site-ul nostru.

Este permisă urmărirea comportamentală a terțelor părți pe și de către site-ul nostru?

Site-ul nostru NU permite urmărirea comportamentală a terților.

Vă colectăm adresa de e-mail pentru a:

 • Trimite informații, răspunde la întrebări și/sau la alte solicitări sau întrebări.
 • Vă punem pe lista de corespondență sau continuăm să trimitem email-uri clienților noștri după efectuarea tranzacției inițiale la aderarea în sistem.

Suntem de acord cu următoarele:

 • NU utilizați subiecte false sau înșelătoare în adresele de e-mail
 • Identificați mesajul ca publicitate într-un mod rezonabil
 • Monitorizarea serviciilor de marketing prin e-mail ale terților pentru a respecta cerințele, dacă este utilizat acest tip de monitorizare.
 • Renunțarea/dezabonarea solicitărilor se va face imediat
 • Permiteți utilizatorilor să se dezaboneze utilizând linkul din partea de jos a fiecărui e-mail

Dacă în orice moment doriți să vă dezabonați de la primirea de e-mailuri viitoare, puteți să:

Urmați instrucțiunile din partea de jos a fiecărui e-mail SAU vizitați www.aperider.com și completați formularul cu e-mailul dvs., selectând UNSUBSCRIBE și vă vom elimina cu promptitudine din TOATE corespondențele viitoare în format electronic.

Vizitarea site-ului nostru din afara Statelor Unite

Dacă vizitați oricare dintre site-urile noastre din afara Statelor Unite, vă rugăm să țineți cont de faptul că informațiile dvs. pot fi transferate, stocate și procesate în Statele Unite ale Americii unde sunt situate serverele noastre și în care funcționează baza noastră centrală de date. Prin a deveni un utilizator, ne dați acordul dvs. expres și informat pentru a transfera datele pe care ni le furnizați în Statele Unite și pentru a le procesa în Statele Unite. Protecția datelor și alte legi ale Statelor Unite și ale altor țări ar putea să nu fie la fel de cuprinzătoare ca cele din țara dvs., dar vă asigurăm că Omni face demersuri în conformitate cu legile din Statele Unite, pentru a vă asigura că este protejată confidențialitatea. Prin utilizarea serviciilor noastre, înțelegeți că informațiile dvs. pot fi transferate la facilitățile noastre și la acele terțe părți cu care le împărtășim conform descrierii din această politică de confidențialitate.

Modificări ale politicii noastre de confidențialitate

Știm că afacerea noastră va continua să evolueze pe măsură ce introducem noi produse și, ca atare, din când în când această politică de confidențialitate poate fi revizuită.

APE RIDER își rezervă dreptul de a modifica această politică de confidențialitate prin publicarea modificărilor pe site-ul său web. Puteți vedea momentul în care această politică de confidențialitate a fost actualizată ultima dată prin revizuirea ultimei date de ractualizare și orice revizuiri vor intra în vigoare după înregistrare. Vom notifica membrii noștri despre orice modificări semnificative ale acestei Politici de confidențialitate prin trimiterea unui anunț către adresa de e-mail pe care ați furnizat-o sau/și prin plasarea unui anunț pe site-ul nostru. Vă încurajăm să verificați din când în când această politică de confidențialitate pentru a examina cea mai recentă versiune. Folosirea site-urilor sau a aplicațiilor noastre după ce v-a fost trimisă o notificare de modificare sau a fost publicată pe site-ul nostru web va constitui consimțământul pentru termenii și practicile schimbate.

Cum puteți accesa informațiile Dvs.

Facem demersuri rezonabile pentru a vă asigura că informațiile dvs. sunt relevante pentru utilizarea dorită, exacte și complete. Puteți accesa și actualiza informațiile de contact accesând contul dvs. prin intermediul site-ului web APE RIDER. Dacă actualizați oricare dintre informațiile dvs., este posibil să păstrăm o copie a informațiilor pe care ni le-ați furnizat inițial în arhivele noastre pentru utilizările documentate în această politică. De asemenea, puteți închide contul dvs APE RIDER accesând contul dvs. prin intermediul site-ului web al APE RIDER. Vă vom trimite un e-mail pentru a vă confirma solicitarea. Rețineți că după închiderea unui cont, nu veți putea să vă conectați sau să accesați niciuna dintre informațiile dvs. personale. Cu toate acestea, aveți posibilitatea să deschideți un nou cont în orice moment.

De asemenea, rețineți că putem păstra anumite informații personale și alte informații asociate contului dvs. în arhivele noastre, inclusiv în scopuri analitice, precum și pentru integritatea înregistrărilor, prevenirea fraudei, soluționarea litigiilor, investigațiile și respectarea cerințelor legale.

Contactați-ne

Dacă aveți întrebări cu privire la această politică de confidențialitate, ne puteți contacta utilizând informațiile de mai jos.

www.aperider.com

hello@aperider.com